!

Coronet Yacht Club

Logga in

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Stanna inloggad

Bryggsnack

« Tillbaka

Retrofestivalen i Vaxholm

Tar ett sabbatsår och låter Coroneten stå på land i år p.g.a familjeskäl. Tänkte ev sälja den men det skär i hjärtat och jag måste nog behålla den :-)
Just bokat hotell i Vaxholm åt mig och hjärtat med hamnutsikt den helgen då retrofestivalen är. Så det skall bli trevigt även om jag just då inte sjösatt själv.
Det jag undrar över och som föranleder inlägget är att det vore roligt att få gå ombord på någon av dom andra skrovkollegerna i 31/32 fotsklassen och om man har tur en 33 Houseboat.
Är det några planer på organisert öppethus?
Mvh Peter

2019-04-15 10:29

Peter Flink
Medlem
Saknar båt i Coronetregistret

Vi håller på och smider planer inför festivalen. Vi har träffat ledningen för gästhamnen i Vaxholm och väntar på offerter på olika upplägg. Självklart är tanken att alla som vill öppnar upp sina båtar för ombordstigning. Vi ligger alla akterförtöjda i storleksordning och vi hoppas på rekordmånga båtar. Fler än de ca 80 vi var senast i Vaxholm. Modellparad självklart. Förhoppningen är också att många hänger på med tidsenliga kläder och prylar. Vi kommer löpande fylla på med info under länken på hemsidan.
Medlemmar får gärna höra av sig med idéer om aktiviteter under helgen. Företag som är intresserade att delta välkomnas.

2019-04-17 10:15

Fredrik Stenhög (Ordf)
Medlem och ordinarie styrelseledamot
30 Oceanfarer
Okänt



(Ange de fyra siffrorna ovan)

OBS! Bryggsnacket är ej avsett för köp- och säljannonser. För denna typ av inlägg hänvisar vi till Köp & Sälj. Inlägg som inte hör hemma på bryggsnacket kommer att tas bort utan notis.

Desktop layout

© Copyright 2024 - Coronet Yacht Club - All rights reserved

Friskrivningsklausul | Om Coronet Yacht Club | Om cookies